Haberler » Metin2 Pvp Haber » Para Kazandıran Pvp Serverler

Para Kazandıran Pvp Serverler

Merhabalar oyundan para nasıl kazanırım?

Öncelikle online oyunlar arasında ilk akla gelen Metin2 Çılgın bir pazar ağı olması ve ve keyif vermesi ile meşhur olan oyun tavsiyemizdir.

Peki Metin2'mi Yoksa Metin2 Pvp Servermi Sorusuna genellikle yanıt tabiki Metin2tr demek isterdim lakin şu anda ticaret döngüsü pvp serverlere yönelmesi ile metin2tr oyuncu kitlesi düşmektedir. Her geçen gün peki hangi pvp serveri oynamalıyım sorusuna yanıt iste uzun süredir gözlemlediğimiz ve vakıf olduğumuz serverin önüne geçen Mobile2 ve Mobile2 Tramola serverleri
zorluk seviyesi ve oyunun nerdeyse tüm yapısı farm ve ticarete dayalı olduğı için 1 m akla gelen metin2 tr de dahil tüm serverlerde ciddi bir önem göstermesede Mobile2 alesta serverinde ilk haftalarında  300 400 tl
gibi rakamları gördü güncel olarak fiyatı şu anda  40 50 tl arasında devam etmektedir yaklaşık oyun 6 7 aydır aktif ve aktifliğini korumaktadır.

9.02.2024 tarihinde açılıcak olan Mobile2 Tramola serverinde ilk haftalarındaki oyundan elde ediceğiniz oyun parası yang ve m fiyatları minimum  500 600 tl gibi meblalara satılma durumu yüksek buda oyunu heycanlı ve keyifli hale getircektir.

Bu ve Buna Benzer Konulu Detayları itempol.com'u ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

Genel anlamda tavsiyemiz Mobile serisi keyifli ve kazançlı oyunlar dileriz.

itempol.com üzerinden yang fiyatları metin2 pvp item fiyatları ve metin2 tr fiyatlarını göre bilir alabilir satabilirsiniz.

  • E. Tarihi : 04.02.2024 01:06
  • Okunma : 3.734